Ingredientai
MANTINGA bandelių dešrainiams „Cosmos“
0.5
pakuotės
vištienos krūtinėlės
200
g
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
obuolių sidro acto
1
v. š.
pomidorų padažo
1
v. š.
Vorčesterio padažo
0.5
v. š.
sojų padažo
0.5
v. š.
skysto terijakio padažo
0.5
v. š.
ryžių acto
1
v. š.
medaus
1
v. š.
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
kalendrų lapelių
saujelė
Porcijos: 1
Vakarėliui, gimtadieniui ar tiesiog pietums gaminkite dešrainius su saldžiarūgščiu iešmeliu. Sotus patiekalas. Dešrainius su saldžiarūgščiu iešmeliu patiekite dar karštus.
Gaminimo eiga
1. MANTINGA bandeles dešrainiams „Cosmos“ apkepkite ant įkaitinto grilio po 1 min. iš abiejų pusių.
2. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais. Pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir actu. Gerai išmaišykite ir pamarinuokite apie 10 min.
3. Marinuotą vištieną suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitinto grilio po 3–4 min. iš visų pusių.
4. Sumaišykite pomidorų, Vorčesterio, sojų, terijakio padažus su ryžių actu, medumi ir aitriųjų paprikų dribsniais.
5. Į apkeptas dešrainių bandeles sudėkite iškeptus iešmelius, apšlakstykite padažu, papuoškite kalendrų lapeliais ir aitriųjų paprikų dribsniais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai