Vakarėliui, gimtadieniui ar tiesiog pietums gaminkite dešrainius su saldžiarūgščiu iešmeliu. Sotus patiekalas. Dešrainius su saldžiarūgščiu iešmeliu patiekite dar karštus.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA bandeles dešrainiams „Cosmos“ apkepkite ant įkaitinto grilio po 1 min. iš abiejų pusių.

2. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais. Pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir actu. Gerai išmaišykite ir pamarinuokite apie 10 min.

3. Marinuotą vištieną suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitinto grilio po 3–4 min. iš visų pusių.

4. Sumaišykite pomidorų, Vorčesterio, sojų, terijakio padažus su ryžių actu, medumi ir aitriųjų paprikų dribsniais.

5. Į apkeptas dešrainių bandeles sudėkite iškeptus iešmelius, apšlakstykite padažu, papuoškite kalendrų lapeliais ir aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai