Ingredientai
svogūnas
1
vnt.
morkos
2
vnt.
česnakas
3
skiltelės
šitakio grybai
200
g
druska
5
g
čiobrelis
4
šakelės
lauro lapai
keletas
pomidorų pasta
30
g
vanduo
1.5
l
petražolių kotai
saujelė
petražolės
saujelė
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Į keptuvę pilkite aliejaus, suberkite pusžiedžiais pjaustytą svogūną, griežinėliais smulkintas morkas, patraiškytas česnako skilteles ir kepkite.
* Daržovėms kiek suminkštėjus įdėkite šitakio grybus ir toliau kepkite.
* Pagardinkite druska, įdėkite kelias čiobrelio šakeles, kelis lauro lapus, pomidorų pastos, išmaišykite ir kepkite, kol ingredientai suminkštės.
* Į puodą pilkite vandens, įmeskite petražolių kotus ir uždengę dangtį palikite virti 30 minučių.
* Išvirusią sriubą nukoškite per sietelį.
* Sultinio pilkite į lėkštę, puoškite smulkintais petražolių lapeliais.
* Prie sultinio patiekite „Mantinga“ kruasanų su špinatais ir varške.
Atsiliepimai