Ingredientai
Bulvės
500
g
Burokėliai
250
g
Aliejus
2
šaukštai
Krienai
1
šaukštas
Actas
šaukštas
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Petražolės
pagal skonį
Alyvuogės
1
šaukštas
Kiaušiniai
1
vnt.
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Kiaušinį, bulves ir burokėlius išvirkite. Kai atvės, daržoves nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Sumaišykite su tarkuotais krienais, pasūdykite, pagardinkite citrinos sultimis ir maltais pipirais. Užpilkite aliejumi, išmaišykite ir padėkite kelioms valandoms į šaldytuvą, kad skoniai susimaišytų.
Patiekiant papuoškite petražolėmis, griežinėliais supjaustytu virtais kiaušiniu ir alyvuogėmis.
Atsiliepimai