Ingredientai
čiabatos
1
vnt.
žirnelių
2
saujos
tarkuotos citrinos žievelės
1
a. š.
citrinos sulčių
0.5
vnt.
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
rikotos sūrio
2
v. š.
mėtų lapelių
1
saujelė
Brusketa su rikota ir citrininiais žirneliais – pusryčiams ar pavakariams. Išnaudokite tą laiką, kai yra šviežių žirnelių. Brusketą su rikota ir citrininiais žirneliais puoškite mėtų lapeliais.
Gaminimo eiga
* Čiabatą supjaustykite riekelėmis ir apskrudinkite skrudintuve.
* Žirnelius sumaišykite su citrinos žievele, sultimis, aliejumi ir prieskoniais.
* Ant duonos tepkite rikotos sūrį, sudėkite žirnelius. Papuoškite mėtų lapeliais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai