Ingredientai
baklažano
0.5
vnt.
mėlynojo svogūno
0.5
vnt.
saliero lapkočio
0.5
vnt.
česnako
1
skiltelė
rikotos sūrio
2
v. š.
špinatų lapelių
1
sauja
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
„Hoisin“ padažo
1
v. š.
sezamų sėklų
žiupsnelis
Porcijos: 2
Jei nesinori karšto maisto, gaminkite baklažano suktinukus. Baklažaną pakepkite ant grilio ar keptuvėje. Baklažano suktinukai – puikus sperndimas galvojant vakarėlio meniu.
Gaminimo eiga
* Baklažaną supjaustykite plonomis riekelėmis. Kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min.
* Svogūną ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais, česnako skiltelę sutarkuokite.
* Į smulkintas daržoves sudėkite rikotos sūrį ir smulkiai pjaustytus špinatų lapelius.
* Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.
* Į apkeptus baklažanus sudėkite sūrio įdarą, susukite ir persmeikite dantų krapštuku.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai