Ingredientai

baklažano 0.5 vnt.
česnako 1 skiltelė
druskos žiupsnelis
„Hoisin“ padažo 1 v. š.
sezamų sėklų žiupsnelis
Porcijos: 2
Jei nesinori karšto maisto, gaminkite baklažano suktinukus. Baklažaną pakepkite ant grilio ar keptuvėje. Baklažano suktinukai – puikus sperndimas galvojant vakarėlio meniu.

Gaminimo eiga

* Baklažaną supjaustykite plonomis riekelėmis. Kepkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių po 2 min.

* Svogūną ir salierą supjaustykite smulkiais kubeliais, česnako skiltelę sutarkuokite.

* Į smulkintas daržoves sudėkite rikotos sūrį ir smulkiai pjaustytus špinatų lapelius.

* Pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite.

* Į apkeptus baklažanus sudėkite sūrio įdarą, susukite ir persmeikite dantų krapštuku.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai