keptuvė

Tradiciniai ŠVILPIKAI kitaip
2016 m. gegužės 26 d. 10:46
Bemieliai purūs blynai
2016 m. gegužės 26 d. 00:15
Tiesą sakant esame lietinių gerbėjai, mažus blynus kepu retai, bet jei jau kepu, tai būtent šiuos “kefyrinius”. Jie skoniu ir išvaizda labai panašūs į...
Gardus vištienos pyragas
2016 m. gegužės 22 d. 00:00
Kai pabosta saldieji pyragai, bet pyragų norisi, renkuosi šį vištienos gardėsį....
3 YPATINGI patiekalai, kurie nepaliks abejingų
2016 m. gegužės 21 d. 00:00
Skaniausias pasaulio kultūrų pažinimo būdas – ragauti tradicijomis apipintus...
Egzotiški receptai iš lietuviškų produktų
2016 m. gegužės 20 d. 10:06
Artėjant gegužės 21-ąją minimai pasaulinei kultūrų pažinimo ir puoselėjimo dienai...
Karštos salotos su vištiena ir feta
2016 m. gegužės 19 d. 00:10
Pavasaris ragina ieškoti žalios spalvos, virtuvėje ji, žinoma, atsiranda žalumynų, pirmų ilgavaisių agurkų formomis.
Riešutų ir sėklų karameliniai saldainiai
2016 m. gegužės 17 d. 00:00
Gal ir jums yra tekę vaikystėje keptuvėje išlydyti cukrų, o kai jis sustingsta - sulaužyti ir po to valgyti tokius saldainius . Šie yra patobulinti, ir su...
Trys gardūs padažai grilyje keptai jautienai  (5)
2016 m. gegužės 16 d. 11:59
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Trys padažai kepsniams  (3)
2016 m. gegužės 13 d. 14:06
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Trys geriausi padažai šašlykams ir kepsniams
2016 m. gegužės 13 d. 10:00
Žalia veja, skaisti saulė, gera kompanija ir... tas pats ant žarijų keptas jautienos...
Makaronai su žemės riešutų sviestu  (1)
2016 m. gegužės 11 d. 00:00
Riešutų sviestas – daugelio silpnybė. Nors tarp tų žmonių nepatenku, bet kai jo turiu, dažniausiai paskaninu avižinę košę arba tiesiog pakabliuoju vieną...
Kalakutienos kepeninė su kriaušėmis ir sezamais  (4)
2016 m. gegužės 7 d. 00:03
Kepenines ruošiu keliais būdais – gaminu virtą arba keptą. Šiai kepeninei kalakutų...
Patarimai, kaip skaniai paruošti BOBAUSIUS
2016 m. gegužės 7 d. 00:00
„Nuo vaikystės valgau bobausius, man šis grybas – tikras delikatesas“, - sako...
Daug geriau už PAPRASTUS KIAULIENOS KEPSNIUS : šis patiekalas – tikras gardumėlis
2016 m. gegužės 7 d. 00:00
Jautienos ar kiaulienos kepsniai - paprastas ir įprastas patiekalas ant mūsų stalo....
AUKSINIS RECEPTAS: nuo šiol blynus kepsite tik taip  (6)
2016 m. gegužės 6 d. 12:34
Purūs blynai - pusryčiams, faršu įdaryti blynai pietums, ar su uogiene - vakarienei. Šis patiekalas niekada neatsibosta. Tačiau kai išbandžiau šį purių...
Makaronai su žemės riešutų sviestu
2016 m. gegužės 4 d. 00:00
Riešutų sviestas – daugelio silpnybė. Nors į šį ratą nepapuolu, bet kai turiu,...
Kam pirkti, jei gali pasigaminti: naminiai zefyrai
2016 m. gegužės 4 d. 00:00
Užsinorėjome zefyrų, kodėl neišbandžius jų pasigaminti pačiai? O ir sudedamosios...
Svečiuose - Graikijos virtuvė: ką valgo šiuolaikiniai Olimpo dievai?  (5)
2016 m. gegužės 1 d. 00:00
Kol lietus plovė Kauno gatves, o vėjas bandė pripūsti miestan pavasarį, žvelgiant pro...
Auksiniai patarimai, kaip paruošti makaronus, tobulą padažą ir iškepti viščiuką
2016 m. balandžio 30 d. 09:53
Restoranų šefai kiekvieną dieną ruošia skaniausius patiekalus ir gerai žino, kaip išvengti kulinarinės katastrofos virtuvėje. Štai ką jie pataria apie...
Atradimas skonio gurmanams – alus iš ryžių
2016 m. balandžio 29 d. 22:00
Kelionė į tolimuosius Rytus – neįprasta patirtis ir nesibaigiantys atradimai dažnam europiečiui. Įdomu ir tai, kad kinams kasdienę duoną ant stalo atstoja...
Specialiai iš Milano: lietuvių dizainerių atradimai  (3)
2016 m. balandžio 29 d. 15:16
Šį pavasarį visi besidomintys dizainu – nuo mėgėjų iki profesionalių dizainerių...
„Skonio kelionės". Kinų virtuvės paslaptis: penktasis skonis
2016 m. balandžio 29 d. 14:09
Archeologų radiniai byloja, kad Kinijoje alus pradėtas gaminti dar 2300 metų prieš...
Nustebink ją virtuvėje: kaip viena ranka įmušti kiaušinį
2016 m. balandžio 29 d. 12:55
Daugumos jūsų kulinarinius gebėjimus reiktų patobulinti. Ir tik nemeluokite sau, kad...
Slaptas ingredientas, kad kotletai būtų puresni ir dar skanesni  (40)
2016 m. balandžio 28 d. 15:58
Kotletukai su avižiniais dribsniais būna dar puresni ir minkštesni, negu įprasti mėsos kotletai.
Dilgėlės: patvoriuose augantis virtuvės atradimas  (8)
2016 m. balandžio 28 d. 00:00
Pavasarį, kai rudenį iškastos šakninės daržovės jau visai sunykusios, o šviežios sezoninės – dar nesudygusios, pats metas atkreipti dėmesį į dažnai...
GREITAS ukrainietiškas vištienos plovas  (6)
2016 m. balandžio 27 d. 11:09
Juodos duonos desertas  (2)
2016 m. balandžio 27 d. 10:13
Šis receptas atsiųstas konkursui „Mano mėgstamiausias saldumynas“ . Kviečiame...
Negaliu atsistebėti, kaip greitai ir paprastai paruošiama ši FANTASTIŠKO SKONIO VIŠTIENA  (18)
2016 m. balandžio 26 d. 12:29
Šis keptos vištienos receptas yra dieviškas! Kiekvieną kartą negaliu atsistebėti, kaip...