Ingredientai
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
Vištieną sumaišykite su prieskonių mišiniu. Iš pradžių ją pakepkite keptuvėje, o vėliau kepkite orkaitėje, kol taps minkšta.
Kai vištiena atauš, supjaustykite plonomis juostelėmis.
Tortilijas supjaustykite ketvirčiais, pašlakstykite aliejumi ir kepkite apie 5–6 minutes orkaitėje, kol gražiai apskrus.
Vėliau kiaušinius gerai sumaišykite su pienu, grietine, padažu, kreminiu sūriu „Philadelphia“, vištienos juostelėmis, žolelėmis ir svogūnų laiškais.
Įdėkite druskos pagal skonį.
Kepimo indą (geriausia 18x28 cm dydžio) patepkite aliejumi ir ant dugno uždėkite tortilijas, ant jų pusę vištienos mišinio masės ir tarkuoto kietojo sūrio.
Ant viršaus uždėkite antrąjį masės sluoksnį, pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir kepkite orkaitėje apie 25 minutes, kol sūris paruduos.
Atsiliepimai