Ingredientai
Svogūnai
2
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Pomidorų pasta
2
šaukštai
Sviestas
1
šaukštas
Ryžiai
stiklinė
Džiovintos slyvos
stiklinė
Druska
pagal skonį
Kvapnieji pipirai
pagal skonį
Kartieji pipirai
pagal skonį
Žalumynai
sauja
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Jautieną supjaustykite siauromis juostelėmis, dėkite į puodą, užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, nugraibydami putas. Kai mėsa suminkštės, sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną bei česnaką, nuplautus ryžius ir slyvas, pagardinkite druska ir pipirais ir dar virkite maždaug pusvalandį.
Baigiant virti, į sriubą sudėkite pomidorų pastą pakepiname ir sviestą.
Patiekite papuošę žalumynais.
Atsiliepimai