Ingredientai
Bolivinės balandos
200
g
Fetos sūris
250
g
Vynuogių lapai
25
vnt.
Petražolės
žiupsnelis
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Raudonieji pipirai
pagal skonį
Kefyras
100
ml
Grietinė
50
ml
Česnakai
2
skiltelės
Petražolės
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Vynuogių lapus pamirkyti verdančiame vandenyje 10 min. Kruopas išplauti šaltame vandenyje ir sumaišyti su sūriu, prieskoniais ir petražolėmis.
Nedidelį kiekį dėti ant vynuogių lapo. Užlenkti apatinę lapo dalį, tuomet šonus ir vynioti iki kol baigsis lapas.
Suktinukus sudėti į puodą vienas šalia kito. Užpilti sultiniu ir virti apie 40 min.
Padažui - kefyrą sumaišyti su grietine, smulkintais česnakais, petražolėmis ir prieskoniais.
Atsiliepimai