Gaminimo eiga

1. Česnaką, IKI krapus susmulkinkite, IKI aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, brokolių galvutes – per pusę. Į dubenį dėkite česnakus, krapus, aitriąją papriką, 2 šaukštus alyvuogių aliejaus, įspauskite žaliosios citrinos sulčių, berkite druskos ir pipirų, viską gerai išmaišykite.

2. Doradą šiek tiek įpjaukite iš abiejų pusių, marinuokite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais. Į kepimo skardą dėkite doradą, brokolius ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 20–25 min.

3. Ištraukus iš orkaitės apšlakstykite žuvį paruoštu padažu.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai