Vištienos krūtinėlė su persikų ir agurkų salsa – ir kepsnys, ir garnyras. Sotus, bet ne per sunkus patiekalas su gaiviomis daržovėmis. Vištienos krūtinėlę su persikų ir agurkų salsa apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Gaminimo eiga

1. IKI vištienos krūtinėlę pjaukite pusiau išilgai. Pagardinkite aliejumi, druska ir pipirais. Pamarinuokite apie 10–15 min.

2. Svogūną supjaustykite labai plonais šiaudeliais, persiką – plonais griežinėliais, česnaką smulkiai sukapokite, agurką supjaustykite plonais griežinėliais.

3. IKI žoleles susmulkinkite. Sumaišykite su smulkintomis daržovėmis.

4. Viską pagardinkite tarkuota žievele, sultimis, alyvuogių aliejumi, druska, pipirais ir aitriųjų paprikų dribsniais. Gerai išmaišykite.

5. Marinuotą vištieną kepkite ant įkaitinto grilio po 3–4 min. iš abiejų pusių.

6. Į lėkštę sudėkite ½ kiekio agurkų salsos, iškeptą vištieną ir likusią agurkų salsą. Papuoškite petražolių lapeliais ir apibarstykite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai