Gaminimo eiga

1. Į įkaitintą keptuvę su aliejumi dėkite vištieną, čiobrelius, česnako skilteles, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus.

2. Tuo metu brokolį supjaustykite galvutėmis ir sudėkite į keptuvę kartu su vištiena. Pakepkite 3–5 min., kol brokoliai šiek tiek apskrus.

3. Vištieną ištraukite ir leiskite pastovėti 2–3 min., į keptuvę, kurioje yra brokoliai, pilkite sojų padažą ir šiek tiek vandens, leiskite brokoliams pasitroškinti 3 min.

4. Į lėkštę dėkite keptus, patroškintus brokolius, IKI rukolos lapus, vištienos filė ir apibarstykite viską ispaninio šalavijo sėklomis, apšlakstykite aliejumi.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai