Salotos su krevetėmis – kitokios nei esame pripratę matyti ant Kūčių stalo. Gaivaus vasariško dvelksmo turintis patiekalas neabejotinai iškart ras mėgėjų. Salotas su krevetėmis patiekite lėkštėje su salotų lapais.

Gaminimo eiga

1. Česnaką susmulkinkite ir pakepinkite įkaitintame alyvuogių aliejuje apie 30 s.

2. Sudėkite nuvalytas krevetes, pagardinkite druska, pipirais ir aitriųjų paprikų dribsniais. Kepkite maišydami apie 2 min.

3. Mangą supjaustykite kubeliais, vyšninius pomidorus perpjaukite per pusę ir sumaišykite su granato sėklomis.

4. Į daržoves sudėkite keptas krevetes, kartu su česnakais ir alyvuogių aliejumi. Viską pagardinkite alyvuogių aliejumi, bazilikų lapeliais bei druska.

5. Į lėkštę dėkite saują salotų lapų ir ant viršaus sudėkite krevečių bei daržovių mišinį.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai