Menkių kepenėlių paštetas – gurmaniškas užtepas. Praturtintas apelsino žievelių aromatu ir česnako aitrumu jis puikiai tiks valgyti vien su balta duona. Menkių kepenėlių paštetas prieš patiekiant laikykite šaldytuve.

Gaminimo eiga

1. Menkių kepenėles sutrinkite šakute arba rankiniu trintuvu.

2. Česnaką susmulkinkite ir troškinkite lydytame IKI svieste apie 3–4 min. sudėkite krapus, druską ir pipirus. Atvėsinkite iki kambario temperatūros.

3. Įmaišykite smulkiai tarkuotą apelsino žievelę bei ½ sviesto, česnako bei krapų mišinio. Labai gerai išmaišykite. Likusį sviestą su česnakais ir krapais užpilkite ant viršaus.

4. Prieš patiekiant menkų kepenėlių paštetą palikite šaldytuve pastovėti 1–2 val.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai