Ingredientai
IKI makaronų
200
g
česnako
2
skiltelės
čioriso dešros
200
g
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
vandens
100
ml
alyvuogių
1
sauja
baziliko lapelių
3
šakelės
kietojo sūrio
50
g
Gaminimo eiga
1. Į verdantį vandenį sudėkite IKI makaronus ir virkite tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
2. Česnakus susmulkinkite, čioriso dešrą supjaustykite norimo dydžio kubeliais.
3. Į įkaitintą keptuvę pilkite alyvuogių aliejaus, suberkite smulkintus česnakus, pjaustytą čioriso dešrą ir kepkite, kol pilnai apskrus, įpilkite vandens iš makaronų ir šiek tiek nugarinkite, kad sutirštėtų. Dėkite alyvuoges, baziliko lapelius ir viską gerai išmaišykite.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai