Krevečių sevičėpatiekalas, kurio nereikia nei virti, nei kepti. Pamarinavę kelias minutes netrukus krevetes galėsite ir valgyti. Krevečių sevičė – labai gardu!

Gaminimo eiga

1. Aitriąją papriką susmulkinkite. Į trintuvą sudėkite aitriąją papriką, išspauskite citrinos ir greipfruto sultis, įdėkite česnako skiltelę, pagardinkite druska ir pipirais. Gerai sutrinkite.

2. Krevetes pjaukite pusiau, užpilkite gautu marinatu, išmaišykite ir marinuokite apie 7 min.

3. Ridikėlius perpjaukite pusiau, svogūną supjaustykite stambiais kubeliais.

4. Į lėkštę sudėkite pjaustytus ridikėlius ir svogūną.

5. Sudėliokite marinuotas krevetes ir užpilkite marinatu.

6. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite petražolių lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai