Ingredientai
kiaušinių
2
vnt.
česnako
1
vnt.
ančiuvių
5
vnt.
garstyčių
0.5
v. š.
Vorčesterio padažo
1
v. š.
citrinos sulčių
0.5
vnt.
kaparėlių
1
v. š.
tarkuoto kietojo sūrio
2
v. š.
aliejaus
200
pakuotes
juodųjų pipirų
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
Jei planuojate gaminti Cezario salotas, jums neabejotinai reikės šio padažo. Antraip rezultatas bus ne toks, kokio tikitės.
Gaminimo eiga
1. Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymo. Dėkite česnako skiltelę, ančiuvius, šaukštelį garstyčių, pilkite šlakelį Vorčesterio padažo, citrinos sulčių, berkite kaparėlius ir tarkuotą kietąjį sūrį.
2. Viską sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
3. Į gautą masę lėta srovele pilkite aliejų.
4. Gautą padažą pagardinkite druska ir pipirais.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai