Ingredientai
IKI paprikos
1
vnt.
IKI svogūno
1
vnt.
IKI saliero lapkočio
1
vnt.
IKI poro
100
g
česnako
3
skiltelės
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
konservuotų pomidorų
1
indelis
avinžirnių
1
indelis
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
malto kumino
žiupsnelis
virtų ryžių
150
g
petražolių
1
saujelė
Porcijos: 2
Avinžirnių ir daržovių troškinys su ryžiais patiks vertinantiems lengvus patiekalus. Šis bus sotus, bet neapsunkins virškinimo proceso. Avinžirnių ir daržovių troškinį su ryžiais patiekite su virtais ryžiais ir papuoškite smulkintomis petražolėmis.
Gaminimo eiga
* IKI daržoves supjaustykite kubeliais. Česnaką smulkiai sukapokite.
* Smulkintas daržoves kepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės – apie 5 min. Berkite druskos, pipirų.
* Sudėkite konservuotus pomidorus ir avinžirnius. Pagardinkite druska, kuminu ir troškinkite apie 20 min.
* Išvirtą troškinį patiekite su virtais ryžiais ir papuoškite smulkintomis petražolėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai