Avinžirniais ir ožkų sūriu įdarytos paprikos – puikus sprendimas nevalgantiems mėsos ar norintiems lengvesnio patiekalo. Neabejojame, kitokios įdarytos paprikos jus sužavės. Iškeptas avinžirniais ir ožkų sūriu įdarytas paprikas apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

Gaminimo eiga

1. Papriką pjaukite pusiau ir išimkite sėklytes. Svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais, česnaką susmulkinkite.

2. Smulkintą svogūną su česnaku sumaišykite su avinžirniais, kaparėliais, rikota ir mocarelos sūriu. Pagardinkite druska, pipirais ir kario prieskoniais. Gerai išmaišykite.

3. Sūrio ir avinžirnių įdarą sudėkite į paprikų puseles.

4. Ant viršaus sudėkite laužytą ožkų sūrį.

5. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20 min.

6. Iškeptas paprikas apšlakstykite alyvuogių aliejumi, berkite pipirų ir papuoškite bazilikų lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai