Ingredientai
alyvuogių aliejus
60
ml
dižono garstyčios
15
g
„Iki“ medus
15
g
obuolių actas
30
ml
druska
žiupsnelis
miltai
100
g
kiaušiniai
2
vnt.
panko džiūvėsėliai
100
g
avokadas
1
vnt.
vyšniniai pomidorai
100
g
„Iki“ salotų mišinys
60
g
„Iki“ špinatai
20
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Į maišytuvą supilkite aliejų, sudėkite garstyčias, „Iki“ medų, įpilkite acto, įberkite druskos ir viską išmaišykite.
* „Iki“ vištienos šlauneles apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje ir paskiausiai – panko džiūvėsėliuose.
* Vištieną atsargiai dėkite į įkaitusį aliejų, kuriame kepkite (180 laipsnių) 10 minučių. Iškepusią šlaunelę perkelkite ant popierinio rankšluosčio – riebalams sugerti.
* Į indą berkite „Iki“ salotų lapus, „Iki“ špinatus, riekelėmis pjaustytą avokadą, perpus perpjautus vyšninius pomidoriukus. Ant viršaus uždėkite supjaustytą iškepusią vištieną. Ir apšlakstykite garstyčių bei medaus padažu. Užberkite skrudintų saulėgrąžų sėklų.
Atsiliepimai