Ingredientai
kiaušinis
1
vnt.
cukrus
50
g
lydytas sviestas
30
g
kvietiniai miltai
120
g
kepimo milteliai
3
g
kakavos milteliai
30
g
druska
1
g
pienas
240
g
cukraus pudra apibarstymui
žiupsnelis
Šįkart pusryčiams ar pietums gaminsime kakavinius lietinius. Sodrios šokolado spalvos kvapnūs blynai ne tik gardūs, tačiau ir atrodo itin patraukliai. Kakavinių lietinių niekada neatsisako šokoladinių patiekalų mėgėjai.
Gaminimo eiga
* Dubenyje kiaušinį išsukite su cukrumi – plakite, kol cukrus ištirps.
* Supilkite lydytą sviestą, sijotus miltus, kepimo miltelius, kakavą, druską ir išsukite.
* Tada supilkite pieną ir išmaišykite vientisą tešlą.
* Įkaitintoje keptuvėje kepkite lietinius blynus, susukite į vamzdelius ir patiekite juos apibarstytus cukraus pudra.
Atsiliepimai