Ingredientai
Sviestas
250
g
Druska
žiupsnelis
Varškės sūris
250
g
Miltai
stiklinė
Kepimo milteliai
šaukštelis
Pomidorų pasta
šaukštas
Prieskoniai picai
1
šaukštas
Kumpis
300
g
Gaminimo eiga
Sumaišykite sviestą, druską ir varškės sūrį. Suberkite miltų bei kepimo miltelių mišinį ir išmaišykite, kad tešla taptų vientisa. Suvyniokite ją į plėvelę ir pusvalandį palaikykite šaldytuve.
Iškočiokite iš tešlos pailgą lakštą. Jį aptepkite pomidorų tyre, apibarstykite picos prieskoniais. Užberkite sumaltą kumpį ir susmulkintą mėlynąjį pelėsinį sūrį.
Tešlą, pradėdami platesniu kraštu, suvyniokite į ritinį, kurį paskui supjaustykite 2 cm storio griežiniais. Juos sudėkite į apskritas popierines mažų pyragaičių formeles ir sudėliokite ant orkaitės skardos.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.
Atsiliepimai