Fajitą lengva pamėgti – ji gardi ir visada per greitai baigiasi. Tereikia didelių tortilijų, ant grotelių keptos mėsos, pakeptos vištienos arba, jei norite vegetariškos fajitos, – paprikų ir svogūnų. Taip pat galite pridėti pupelių, ryžių, salsos padažo ir tarkuoto sūrio. Arba to, kas jums patinka.

Gaminimo eiga

Supjaustykite daržoves juostelėmis ir susmulkinkite halumio sūrį. Įkaitinkite aliejų keptuvėje ir pakepkite daržoves su sūriu apie 2–3 minutes.

Uždėkite po kelis šaukštus daržovių ir sūrio mišinio ant pašildytų tortilijų ir patiekite su pupelėmis bei gvakamolės mirkomuoju padažu.

Ruošiant pupeles, pakepkite svogūnus ir česnakus aliejuje. Įpilkite salsos padažo, sudėkite pupeles ir viską išmaišykite.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai