aA
Vasario 10-osios vakarą Druskininkų jaunimo užimtumo centre organizacija „Žinau, ką renku“ surengė kandidatų į Druskininkų savivaldybės merus debatus.
Lidl parduotuvė
Lidl parduotuvė
© AFP/Scanpix

Iš šešių kandidatuojančių į kurorto savivaldybės mero postą asmenų Druskininkų jaunimo užimtumo salėje nepasirodė tik Darbo partijos atstovas Renaldas Maziukas. Į jaunimo klausimus atsakinėjo ir savo požiūrį į Druskininkų plėtros galimybes pristatė tvarkietis Donatas Mizaras, dabartinis meras socialdemokratas Ričardas Malinauskas, Lietuvos žaliųjų partijos atstovas Laurynas Okockis, liberalas Valdas Trinkūnas ir Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų kandidatas Vilius Semeška.

R. Malinauskas pratrūko: „Lidl“ parduotuves palygino su tvartais
© M.Jurkutės nuotr.

Diskutuojant apie užsienio investicijų pritraukimą į Druskininkus, replikuodamas į V. Semeškos priekaištus, kad Druskininkuose norėję atidaryti savo prekybos centrą tarptautinio koncerno „Lidl“ atstovai buvo atstumti, kurorto meras R. Malinauskas įsikarščiavęs pavadino šio tinklo parduotuves „tvartais“, kurių niekada nebus Druskininkų centre.

Porą valandų trukusius debatus vedė iš Druskininkų kilęs Vilniaus universiteto politikos mokslų studentas Dovydas Van Gucht.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(1 žmogus įvertino)
5.0000

Top naujienos

Grigonio ekipos atsakas: galingu spurtu patiesė be lyderio rungtyniavusį „Maccabi“ Lietuvis rezultatyvumu nepasižymėjo

Mariaus Grigonio atstovaujamas Atėnų „Panathinaikos“ atsitiesė po nesėkmės pirmosiose...

Sedekerskio sezonas Eurolygoje pakibo ant plauko: „Baskonia“ vėl pralaimėjo Madride Lietuvis išsiskyrė universaliu žaidimu

Vitorijos „Baskonia“ su Tadu Sedekerskiu atsidūrė ties prarajos riba Eurolygos atkrintamosiose....

Nauja „Messenger“ funkcija jau prieinama ir Lietuvoje: naudotojai skundėsi ne vienerius metus (1)

„ Facebook Messenger“ naudotojai pagaliau buvo išgirsti – programėlės kūrėja „Meta“...