aA
San Franciske įsikūrusi “Gay.com” svetainė toliau plečiasi. Neseniai ji pristatė pirmą ispanišką tinklalapį, skirtą Lotynų Amerikos gėjams ir lesbietėms. Kiek anksčiau, birželio viduryje, analogiškas puslapis buvo pateiktas Prancūzijos seksualinių mažumų atstovams.
Manoma, kad artimiausiu metu bus atidaryta dar viena ispaniška gėjų svetainė. Ji bus skirta Brazilijos internautams, kurie sudaro beveik pusę Lotynų Amerikos interneto vartotojų.

“Svajoju apie tai, kad galėsiu Lotynų gėjams ir lesbietėms leisti pasijusti pasaulio bendruomenės dalimi”, teigia 25 metų Diego Mathe, “Gay.com” atstovybės Lotynų Amerikoje direktorius. Pasak jo, “Neabejotina, kad internetas yra pats puikiausias įrankis to siekimui”

Regione, kur teismai iki šiol netoleruoja seksualinių mažumų, “Gay.com” ir kitų ne pelno siekiančių įstaigų vyresnybė viliasi situaciją pakeisti. Daugybės lankytojų susilaukusioje svetainės atidarymo šventėje Buenos Airėse buvo tikimasi, jog seksualinių mažumų portalas leis bendruomenės nariams viešai skelbti savo nuomonę, taip pat susilaukti pagalbos iš JAV ir Europos aktyvistų.

Pasak D.Mathe, atsiradus “Gay.com” svetainei, Lotynų Amerikos seksualinių mažumų bendruomenės gaus naują erdvę kur galės bendrauti ir kurti sąjungas.

Iki ispaniško “Gay.com” tinklalapio atidarymo į centrinį organizacijos puslapį ateidavo maždaug 65 tūkstančiai skirtingų Lotynų Amerikos internautų. Atsiradus specialiai Lotynų Amerikai skirtai svetainei, šis skaičius padidėjo dar 20 tūkstančių lankytojų per dieną. Visose “Gay.com” interneto svetainėse per dieną apsilanko maždaug 12 mln. internautų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Dėl 100 eurų kyšio vyras pateko į situaciją, kurios niekam nelinkėtų: po medikų paaiškinimo gresia didžiuliai nemalonumai

Konfliktas su medikais virto kyšio byla, tačiau iš pirmo žvilgsnio beveik nekeliantis abejonių...

Mokslininkai išrado naują būdą diagnozuoti tris pavojingiausias vėžio formas – užteks tik vieno kraujo lašo

Naujausių tyrimų metu paaiškėjo, kad netrukus bus galima tiksliai ir itin greitai nustatyti tris...

Rūta dirbo kineziterapeute net penkerius metus, kol nusprendė kardinaliai pakeisti savo kelią – nieko nedaryčiau kitaip

Rūta Tamošauskaitė-Zubienė, IT įmonės „ Cognizant “ jaunesnioji testuotoja, prieš ateinant...