aA
IBM pagamino nešiojamąjį kompiuterį “ThinkPad A31p”, skirtą atlikti sudėtingiems darbams. Naujajame kompiuteryje dera “ThinkPad” mobilumas bei darbo stoties galia ir saugumas.
IBM mobile workstation
Šis IBM sprendimas leidžia vartotojams daugiau nebūti priklausomiems nuo darbo vietos. Sudėtingus, daug resursų reikalaujančius darbus – grafinio dizaino, kompiuterinio modeliavimo, projektavimo ir panašiai – galima bus dirbti ten, kur vartotojams patogu.

Įprastai darbo stočiai suteikus nešiojamojo kompiuterio mobilumą, bendradarbiavimas su tiekėjais, klientais ir partneriais nuo šiol gali būti perkeliamas į bet kurią biuro ar įmonės vietą.

Pranešime spaudai tvirtinama, kad ypatingas dėmesys “IBM ThinkPad A31p” yra skirtas mobiliosioms komunikacijoms. A serijos “ThinkPad”, tarp jų ir A31p, yra pirmieji nešiojamieji kompiuteriai, turintys integruotas bevielio vietinio tinklo ir “Bluetooth” jungtis, galinčias veikti tuo pačiu metu.

Naujame kompiuteryje “ThinkPad A31p” taip pat įdiegta IBM integruota saugumo sistema (Embedded Security Subsystem). Šifravimo procesorius gali sustiprinti kompiuterio saugumą, nes šifravimo raktai yra mikroschemoje, o ne atmintyje, kur juos gali paveikti įvairūs virusai ir programos. IBM integruota saugumo sistema sustiprina vartotojų identifikavimo sprendimus, užšifruoja kietajame diske esančias bylas, vartotojams nebereikia vietinių tinklų identifikavimo kortelių.

“IMB ThinkPad A31p” buvo sukurtas panaudojant ilgametę “IntelliStation” darbo stočių kūrimo patirtį. Jame panaudotos naujausios technologijos – galingas procesorius (“Intel Mobile Pentium 4 Processor-M”), DDR atmintis, “ATI Mobility FireGL 7800” grafikos technologija, skirta darbui su 3D programoms. Kompiuteryje taip pat montuojamas 15 colių IBM UXGA FlexView monitorius, 25-50 kartų ryškesnis ir dvigubai kontrastingesnis už panašius displėjus su žiūrėjimo kampu iki 170 laipsnių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0