aA
“Žaidimų Zona” spausdina atsakymus į savo skaitytojų klausimus. Juos “Žaidimų Zonai” galima siųstį elektroninio pašto adresu gamezone@delfi.lt.
Kokie yra populiariausi automobilių sporto imitatoriai?

Ralio mėgėjams siūlytume pamėginti “Colin McRae Rally” žaidimų seriją, nuo kurios turėtų neatsilikti dar šiais metais pasirodysiantis “Rally Championship Xtreme”. Tiems, kas žavisi klasikinėmis mašinomis, turėtų patikti “Rally Trophy”.

Nemėgstantys žvyrkelių turėtų rinktis iš “Need For Speed” arba “NASCAR Racing” serijos žaidimų. Net ir žaidimų, skirtų žaisti internete, lyderis priklauso “NFS” “giminei” (“Motor City Racing”).

Nestandartinių lenktynių arba imitatorių su veiksmo elementais gerbėjai turėtų pabandyti krovininio automobilio vairuotojo dalią žaisdami “Kelyje 2”, tapti vairuotoju dirbančiu nusikalstamoms grupuotėms žaidimuose “Grand Theft Auto” bei “Driver”.

“PlayStation” konsolių šeimai skirtų žaidimų nekvestionuojamas lyderis yra “Gran Turismo” žaidimai.

Tikrai labai sunku išvardinti populiariausius, mat nėra nustatytų konkrečių vertinimo kriterijų, tačiau išvardinome didžiąją šiuo metu žaidžiamiausių lenktynių imitatorių dalį.

Kada bus išleistas “Heroes of Might & Magic IV”, kuo jis skirsis nuo ankstesnių šios serijos žaidimų?

Šis žaidimas bus išleistas 2002 metų pirmąjį ketvirtį. Jame bus nemažai naujovių. Visų pirma, kuriamas visiškai naujas grafinis variklis, kuris leis HOMM IV padaryti labiau trimatį, nors tam prieštarauja dauguma fanų, teigdami, kad žaidimo esmė – ne grafika. Taip pat bus ženkliai praplėstas mūšio laukas, jame, kaip ir ankstesnėse dalyse bus pašalinių objektų, tačiau HOMM IV jie taip pat galės įsitraukti į mūšį, pvz.: bus neutralių pabaisų, kurios trukdys lankininkams šaudyti, magams kerėti ir t.t. Taip pat bus naujų kareivių, herojų, burtų rūšių. Tačiau ko gero didžiausia naujovė, keičianti žaidimo procesą yra ta, kad HOMM IV kariauti galės ir herojai. Ir ne tik sėdėdami ant žirgo bei burdami, o akis į akį su priešu. Daugiau informacijos apie šį žaidimą galima rasti jo interneto svetainėje.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Grigonio ekipos atsakas: galingu spurtu patiesė be lyderio rungtyniavusį „Maccabi“ Lietuvis rezultatyvumu nepasižymėjo

Mariaus Grigonio atstovaujamas Atėnų „Panathinaikos“ atsitiesė po nesėkmės pirmosiose...

Sedekerskio sezonas Eurolygoje pakibo ant plauko: „Baskonia“ vėl pralaimėjo Madride Lietuvis išsiskyrė universaliu žaidimu

Vitorijos „Baskonia“ su Tadu Sedekerskiu atsidūrė ties prarajos riba Eurolygos atkrintamosiose....

Nauja „Messenger“ funkcija jau prieinama ir Lietuvoje: naudotojai skundėsi ne vienerius metus (1)

„ Facebook Messenger“ naudotojai pagaliau buvo išgirsti – programėlės kūrėja „Meta“...