Ingredientai
Šerniena
1
kg
Grietinėlė
150
ml
Malti džiūvėsėliai
3
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Sviestas
1
šaukštas
Svogūnai
1
vnt.
Rudasis cukrus
1
šaukštas
Obuoliai
2
vnt.
Spanguolės
80
g
Čiobreliai
pagal skonį
Grietinėlė
300
ml
Medus
1
šaukštas
Sojos padažas
1
šaukštas
Brendis
2
šaukštai
SANTA MARIA prieskonių mišinys „Skandinavijos miškas“
2
šaukšteliai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite kotletų ingredientus, kad gautumėte vientisą masę, iš kurios suformuokite kotletus ir pakepinkite keptuvėje iš abiejų pusių, kad paruduotų. Baigę kepti apibarstykite šiek tiek prieskonių mišinio.
Pakepinkite keptuvėje svogūną, kol paruduos. Apibarstykite cukrumi ir sumažinkite ugnį. Sudėkite obuolių griežinėlius ir truputį pakepkite.
Paskui sudėkite prieskonius ir spanguoles, pakaitinkite dar porą minučių. Papuoškite šviežiais čiobreliais.
Pakaitinkite puode visus grietinėlės padažo ingredientus iki virimo. Sumažinkite ugnį ir patroškinkite 1–2 minutes.
Patiekite kotletus su obuoliais, padažu ir bulvėmis bei raugintais agurkais.
SKANAUS!
Atsiliepimai