Gaminimo eiga

Vištieną gana smulkiai supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Vištienai išvirus, ją atvėsinkite ir dar pasmulkinkite. Galite naudoti ir jau anksčiau iškeptą ar išvirtą vištieną. Ją gana smulkiai supjaustykite.

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.

Pomidorus, avokadą, salotų lapus ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.

Šoninės riekeles supjaustykite nedideliais gabaliukais (bet per daug nesusmulkinkite) ir apkepkite keptuvėje, kad apskrustų ir taptų traškūs.

Sūrį supjaustykite mažais gabaliukais.

Viską sumaišykite ir užpilkite padažu.

Padažui išspauskite česnako skiltelę ir sumaišykite su prieskoniais, aliejumi ir kitomis dalimis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai