Ingredientai
Karštai rūkyta kiaulienos šoninė
6
riekelės
Kiaušiniai
3
vnt.
Gūžinės salotos
4
šakelės
Vištiena
300
g
Pomidorai
2
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Svogūnų laiškai
1
sauja
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Raudonojo vyno actas
1
šaukštas
Citrinų sultys
1
šaukštas
Dižono garstyčios
1
šaukštelis
Vorčesterio padažas
1
šaukštelis
Česnakai
1
skiltelė
Druska
žiupsnelis
Pipirai
žiupsnelis
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Vištieną gana smulkiai supjaustykite ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Vištienai išvirus, ją atvėsinkite ir dar pasmulkinkite. Galite naudoti ir jau anksčiau iškeptą ar išvirtą vištieną. Ją gana smulkiai supjaustykite.
Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite ir supjaustykite.
Pomidorus, avokadą, salotų lapus ir svogūnų laiškus smulkiai supjaustykite.
Šoninės riekeles supjaustykite nedideliais gabaliukais (bet per daug nesusmulkinkite) ir apkepkite keptuvėje, kad apskrustų ir taptų traškūs.
Sūrį supjaustykite mažais gabaliukais.
Viską sumaišykite ir užpilkite padažu.
Padažui išspauskite česnako skiltelę ir sumaišykite su prieskoniais, aliejumi ir kitomis dalimis.
Atsiliepimai