Ingredientai
Kiaušiniai
2
vnt.
Miltai
200
g
Grietinė
50
g
Krapai
15
g
Rūkyta lašiša
100
g
Sūris Philadelphia
pagal skonį
Citrinų sultys
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Greita užkandėlė kiekvieno stalui.
Gaminimo eiga
Kiaušinius, miltus, šaukštą grietinės, šiek tiek virinto vandens, prieskonius ir kapotus krapus išplakti iki vientisos masės. Kepti įkaitintoje keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Lašišą sukapoti ir sumaišyti su kreminiu sūriu (Philadelphia), įdėti norimų prieskonių, įspausti citrinos sulčių.
Atšalusius blynelius sukti su lašišos įdaru. Įvynioti į maistinę plėvelę ir palaikyti šaldytuve sustingti.
Atsiliepimai