Ingredientai
Malta vištiena
500
g
Malti džiūvėsėliai
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Bandelės mėsainiams
4
vnt.
Kopūstai
250
g
Raudonieji svogūnai
vnt.
Morkos
2
vnt.
Imbieras tarkuotas
1
šaukštelis
Laimo vaisiaus sultys
1
vnt.
Majonezas
3
šaukštai
Grietinė
1
šaukštas
Mėtos šviežios
1
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Dubenyje sumaišykite maltą vištieną, džiūvėsėlius, prieskonių mišinį, kad gautumėte vientisą masę. Iš gautos masės suformuokite paplotėlius.
Iškepkite paplotėlius ant grotelių arba keptuvėje, virš vidutinės ugnies, iš abiejų pusių apkepdami po 3–4 minutes.
Apskrudinkite bandeles. Patiekite su kopūstų bei mėtų salotomis ir saldžiu aitriųjų paprikų padažu.
Salotoms sumaišykite visus produktus ir palikite marinuotis vėsioje vietoje.
Atsiliepimai