Ingredientai

Medus 2 šaukštai
Salsa padažas 3 šaukštai
Česnakai 6 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabalėliais ir apipilkite tirpintu medumi sumaišytu su Salsa padažu ir traiškytais česnakais.

Palikite marinuotis porą valandų.

Makaronus išvirkite sūdytame vandenyje.

Smulkiai supjaustytą svogūną pakepkite svieste ir sudėkite kepti vištienos gabaliukus.

Vištienai iškepus, supilkite grietinėlę, įberkite šiek tiek druskos ir pipirų. Kelias minutes patroškinkite.

Sudėkite makaronus, išmaišykite ir kelias minutes pakepkite.

Patiekiant apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai