Gaminimo eiga

1. Svogūną bei česnaką supjaustykite griežinėliais, papriką – stambiomis lazdelėmis.

2. IKI vištienos filė marinuokite aliejumi, druska, pipirais, aitriosios paprikos dribsniais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę iš abiejų pusių, kol apskrus. Sudėkite pjaustytas daržoves, slyvinius pomidorus, IKI čiobrelius, pakepkite, kol suminkštės. Iškepus vištienai ją ištraukite.

3. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite avinžirnius, pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išmaišykite.

4. Į lėkštę dėkite IKI sultenių lapus, daržoves su avinžirniais, vištienos filė.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai