Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
1
skiltelė
raudonosios paprikos
1
vnt.
IKI vištienos filė
1
vnt.
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriosios paprikos dribsnių
žiupsnelis
aitriosios paprikos dribsnių
žiupsnelis
alyvuogių aliejaus (kepimui)
2
v. š.
slyvinių pomidorų
1
sauja
IKI čiobrelio
3
šakelės
konservuotų avinžirnių
1
sauja
IKI sultenių lapų
1
sauja
Gaminimo eiga
1. Svogūną bei česnaką supjaustykite griežinėliais, papriką – stambiomis lazdelėmis.
2. IKI vištienos filė marinuokite aliejumi, druska, pipirais, aitriosios paprikos dribsniais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę iš abiejų pusių, kol apskrus. Sudėkite pjaustytas daržoves, slyvinius pomidorus, IKI čiobrelius, pakepkite, kol suminkštės. Iškepus vištienai ją ištraukite.
3. Į keptuvę su daržovėmis sudėkite avinžirnius, pagardinkite druska bei pipirais ir gerai išmaišykite.
4. Į lėkštę dėkite IKI sultenių lapus, daržoves su avinžirniais, vištienos filė.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai