Ingredientai
Vištienos krūtinėlių filė
750
g
Konservuoti persikai
1
indelis
Aliejus
stiklinė
Persikų sultys
150
ml
Prieskoniai paukštienai
pagal skonį
Sojos padažas
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabaliukais, pabarstykite druska. Dubenėlyje išmaišykite aliejų, persikų antpilą, sojų padažą ir prieskonius, pasūdykite pagal skonį. Sudėkite į marinatą viščiuko gabalėlius, pridenkite, įdėkite į šaldytuvą 3 val.
Persikus supjaustykite. Mėsą išimkite iš marinato ir verkite ant iešmelių paeiliui viščiuką ir persikus. Kepkite grilyje vartant ir tepant marinatu.
Dėkojame Janinai M. už receptą!
Atsiliepimai