Ingredientai
Miltai
180
g
Kepimo milteliai
1.5
šaukštelio
Bananai
2
vnt.
Kriaušės
0.5
vnt.
Obuoliai
0.5
vnt.
Cukrus
50
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Sviestas
100
g
Juodasis šokoladas
50
g
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Gausiai ištepkite sviestu formą, kurioje kepsite.
Sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius.
Supilkite ištirpintą sviestą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Bananus smulkiai supjaustykite ir šaukštu truputį sutrinkite. Įmaišykite į tešlą.
Smulkiai supjaustykite kriaušę ir obuolį. Įmaišykite į tešlą.
Suberkite smulkintą šokoladą ar specialius šokolado žirnelius ir gerai išmaišykite.
Gautą masę pilkite į paruoštą kepimo formą.
Kepkite apie 50 minučių.
Iš formos išimkite atvėsusį.
Atsiliepimai