Ingredientai
Sausainiai „Gaidelis“
2
pakeliai
Sviestas
1
pakelis
Maskarponės sūris
400
g
Baltasis šokoladas
100
g
Uogos
2
puodeliai
Cukraus pudra
3
šaukštai
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Sausainius sutrinkite iki trupinių ir sumaišykite su ištirpintu sviestu.
Gauta mase išklokite kepimo formos dugną ir šonus.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių.
Ištraukite ir palikite atvėsti.
Maskarponę išsukite su ištirpintu baltu šokoladu ir gautą masę sudėkite į atvėsusį pagrindą.
Ant viršaus užberkite mėgstamų uogų ir gausiai apiberkite cukraus pudrą.
Dėkite į šaldytuvą porai valandų.
Atsiliepimai