Ingredientai

Cukrus 200 g
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Miltai 4 šaukštai
Kakava 1 šaukštas
Cukrus 200 g
Citrinų sultys 2 šaukštai
Krakmolas 2 šaukštai
Aguonos 150 g
Vanilinis cukrus 2 šaukšteliai
Porcijos: 12
Už receptą dėkojame skaitytojai Ramunei.

Gaminimo eiga

1. Sviestą ištirpinkite ir išsukite su cukrumi. Supilkite kepimo miltelius, jogurtą, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Berkite miltų tiek, kad tešla gautųsi grietinės tirštumo.

2. Trečdalį tešlos atskirkite, įmaišykite kakavą ir dar įberkite miltų. Tešla turi gautis gana kieta.

3. Varškės įdarui sumaišyti visus produktus iki vientisos masės.

4. Kepimo skardą ištepti sviestu.

5. Supilkite visą šviesią tešlą.

6. Supilkite pusę varškės masės.

7. Iš tamsios tešlos padarykite rutuliukus ir sudėkite ant viršaus.

8. Supilkite likusią varškės masę neskubant, kad į tarpus tarp rutuliukų pakliūtų varškės ir jie nesusiliestų.

9. Viršų pabarstykite migdolų drožlėmis.

10. Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 40-50 min.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai