Ingredientai
Tunas
400
g
Baltieji ridikai
300
g
Aguonos
4
šaukštai
Laimo vaisiai
1
vnt.
Greipfrutai
1
vnt.
Porcijos: 2
Patiekalas Rūtai Meilutytei.
Gaminimo eiga
Ridiką supjaustome labai plonomis juostelėmis ir pamerkiame į šaltą vandenį.
Tuną supjaustome kvadratinėmis juostelėmis, 5 Lt monetos storio.
Aguonas sumaišome su šiek tiek druskos. Tuną gerai apvoliojame aguonose. Keptuvėje su šiek tiek aliejaus kiekvieną puse kepame po 1-2 minutes suformuodami tunui 2-3 mm sienels. Vidurys turi likti žalias.
Sumaišome sojų ir žuvų padažą, supilame greipfruto sultis, įspaudžiame laimo sultis. Turi gautis rūgščiai, sūriai gaivus padažas.
Majonezą sumaišome su šiek tiek wasabi krienais.
skonis
Atsiliepimai