Ingredientai
Šparaginės pupelės
500
g
Žiediniai kopūstai
300
g
Morkos
2
vnt.
Pomidorai
300
g
Druska
1
šaukštelis
Pipirai
žiupsnelis
Provanso žolelės
1
šaukštelis
Gaminimo eiga
Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir perpjaukite per pusę. Morkas nuskuskite ir smulkiai supjaustykite. Žiedinius kopūstus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.
Sudėkite į verdantį vandenį ir 10–15 minučių kaitinkite.
Vandenį nupilkite. Pomidorus perpjaukite į keturias dalis (mažus į dvi)ir supilkite į puodą.
Suberkite prieskonius ir užvirkite.
Virkite porą minučių ir supilstykite į paruoštus stiklainius. Sandariai uždarykite dangteliu.
Atsiliepimai