Ingredientai

konservuotų baltųjų pupelių 400 g
alyvuogių aliejaus 4 v. š.
citrinų sulčių 1 v. š.
česnako 3 skiltelės
šviežių arba džiovintų čiobrelių 1 a. š.
smulkintų šviežių petražolių 2 v. š.
druskos 0.25 a. š.
maltų juodųjų pipirų 0.25 a. š.

Gaminimo eiga

1. Į elektrinę kokteilinę suberkite nusunktas konservuotas pupeles, susmulkintus česnakus bei petražoles, supilkite citrinų sultis ir 3 šaukštus alyvuogių aliejaus.

2. Viską sutrinkite iki vientisos masės, tuomet įberkite druskos, pipirų bei čiobrelių ir viską gerai išmaišykite.

3. Sudėkite užtepėlę į dubenėlį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir patiekite su skrudinta duonele.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai