Ingredientai
Miltai
40
g
Sviestas
50
g
Džiugo sūris
150
g
Grietinėlė
170
g
Kiaušinių tryniai
1
vnt.
Petražolės
sauja
Laiškiniai česnakai
sauja
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
prieskoniai Persilata
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pakaitinti sviestą, jame pakepinti miltus. Tada supilti sultinį ir maišant virti apie 8 min. Suberti tarkuotą Džiugo sūrį, prieskonius.
Sūriui ištirpus, supilti grietinėlę su joje išplaktu kiaušinio tryniu, išmaišyti ir sriubą nukaisti.
Į sriubą suberti susmulkintus žalumynus.
Tortilijos: supjaustyti tortilijų lakštus mažais trikampiukais, užbarstyti persilato prieskonių ir tarkuoto Džiugo sūrio, viską pašauti į orkaitę (180 laipsnių) apie 10 min. Skanaus :)
Atsiliepimai