Ingredientai
Jogurtas
1.5
puodelio
Alyvuogių aliejus
puodelis
Cukrus
1
puodelis
Kiaušiniai
3
vnt.
Vanilės ekstraktas
0.5
šaukštelio
Miltai
2.5
puodelio
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Muskato riešutai
žiupsnelis
Druska
0.5
šaukštelio
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Suplakite jogurtą, aliejų, kiaušinius, cukrų ir vanilės ekstraktą.
Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir tarkuotą muskatą.
Į jogurto plakinį po truputį įmaišykite miltų mišinį.
Išmaišytą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.
Iš formos pyragą išimkite jau pravėsusį.
Patiekite su šviežiomis uogomis ar vaisiais.
Atsiliepimai