Ingredientai

Jogurtas 1.5 puodelio
Cukrus 1 puodelis
Vanilės ekstraktas 0.5 šaukštelio
Miltai 2.5 puodelio
Kepimo milteliai 2 šaukšteliai
Druska 0.5 šaukštelio
Porcijos: 10

Gaminimo eiga

Suplakite jogurtą, aliejų, kiaušinius, cukrų ir vanilės ekstraktą.

Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, druską ir tarkuotą muskatą.

Į jogurto plakinį po truputį įmaišykite miltų mišinį.

Išmaišytą tešlą supilkite į sviestu išteptą kepimo formą.

Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 50 minučių.

Iš formos pyragą išimkite jau pravėsusį.

Patiekite su šviežiomis uogomis ar vaisiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai