Tinginys – desertų desertas. Kvapnus, gardus, tirpstantis burnoje ir maloniai nuteikiantis gomurį. Pagamintą tinginį įdėkite į šaldytuvą.

Gaminimo eiga

1. Sausainius sutrupinkite iki mažų gabaliukų (dalį sausainių sutrinkite iki trupinių).

2. Riešutus šiek tiek pasmulkinkite ir sumaišykite su sausainiais.

3. Sviestą išlydykite su šokoladu ir sumaišykite su kondensuotu pienu (šiluma kondensuotą pieną šiek tiek suskystins ir bus lengviau maišyti) ir riešutų sviestu.

4. Užpilkite ant sausainių ir gerai išmaišykite.

5. Suformuokite „dešrelę“, įvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite šaldytuve porą valandų, kad sustingtų.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai