Ingredientai

Miltai 5 šaukštai
Druska žiupsnelis
Ciberžolė žiupsnelis
Porcijos: 1
Mėgstamiausi svogūnų žiedai tešloje šio recepto dėka tampa dar skanesniais. Paruošiami greitai, o iš lėkščių dingsta dar greičiau. Labai tinka prie alaus/vyno.

Gaminimo eiga

1 didesnį svogūną supjaustau apie 5 mm žiedais, išimu vidurinę dalį.

Pasiruošiu tešlą: 1 kiaušinį, 5-6 šaukštus miltų, žiupsnelį druskos, žiupsnelį ciberžolės šakute išsuku iki vienalytės masės. Jei tešla per tiršta, skiedžiu šlakeliu pieno ar vandens. Atskirame indelyje stiklinio butelio pagalba iki smulkių dalelių sutraiškau 1 saują bulvinių čipsų.

Keptuvėje įkaitinu nedidelį kiekį aliejaus. Svogūno žiedus pamirkau tešloje, tuomet išvolioju čipsų trupiniuose ir iki aukso spalvos iš abiejų pusių apkepu.

Tiekiu karštus su majoneziniais padažais.

Kūmutės virtuvė

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai