Ingredientai
nedidelės saldžios bulvės
1
vnt.
aliejaus (kepimui)
šlakelis
Prieskoniai
žiupsnelis
(nevirtų) rudųjų ryžių
0.3
puodelio
natūralaus tofu
60
g
žalios paprikos
0.25
vnt.
nedidelės morkos
1
vnt.
avokado
0.5
vnt.
sojų padažo
2
a. š.
Porcijos: 1
Šis receptas patiks, jeigu suši visada atrodo viliojančiai, tačiau nemėgstate žuviškų skonių. Taip pat tiks, jeigu užsinorėjote suši, bet pritrūkote jūros dumblių (nori) lapų. Šis pilnas spalvų ir skonių patiekalas puikiai tiks lengviems pietums ar sotesnei vakarienei. Receptas atviras improvizacijai - galite dėti bet kokias daržoves.
Gaminimo eiga
1. Saldžiąją bulvę supjaustome, sumaišome su aliejumi ir iškepame orkaitėje.
2. Ruduosius ryžius išverdame.
3. Tofu pakepame keptuvėje ant šiek tiek aliejaus ir baigiant kepti į keptuvę įpilame vieną šaukštelį sojų padažo.
Daržovės supjaustome, visus ingredientus dedame į lėkštę, pagardiname šaukšteliu sojų padažo ir, jei norisi, sezamų sėklomis.
Skanaus!
Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Follow Your Spoon
Atsiliepimai