Ingredientai

Rozmarinas 2 šakelės
Klevų sirupas 1 šaukštas
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 8
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi sūrio kepto orkaitėje su vynuogėmis receptu.

Gaminimo eiga

1. Įkaitiname orkaitę iki 190 C.

2. Į kepimo indą dedame smulkintus grybus, per puse perpjautas vynuoges, rozmarino šakelę, pagardiname druska bei pipirais, pašlakstome aliejumi ir dedame 10 min. į orkaitę.

3. Ištraukiame kepimo indą iš orkaitės, dedame sūrį ant grybų ir vynuogių, pašlakstome klevų sirupu, aliejumi ir dedame atgal į orkaitę 7-10 min.

4. Valgome su prancūzišku batonu.

Skanaus!
Sūris keptas orkaitėje su vynuogėmis
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai