Ingredientai
Kamambero sūris
150
g
Vynuogės be kauliukų
2
saujos
Pievagrybiai
5
vnt.
Rozmarinas
2
šakelės
Klevų sirupas
1
šaukštas
Vynuogių kauliukų aliejus
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 8
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi sūrio kepto orkaitėje su vynuogėmis receptu.
Gaminimo eiga
1. Įkaitiname orkaitę iki 190 C.
2. Į kepimo indą dedame smulkintus grybus, per puse perpjautas vynuoges, rozmarino šakelę, pagardiname druska bei pipirais, pašlakstome aliejumi ir dedame 10 min. į orkaitę.
3. Ištraukiame kepimo indą iš orkaitės, dedame sūrį ant grybų ir vynuogių, pašlakstome klevų sirupu, aliejumi ir dedame atgal į orkaitę 7-10 min.
4. Valgome su prancūzišku batonu.
Skanaus!
Atsiliepimai