Ingredientai
Kietasis sūris
200
g
Sūdyta lašiša
25
g
Vyšniniai pomidoriukai
5
vnt.
Avokadai
1
vnt.
Salotos
pagal skonį
Sezamo sėklos
pagal skonį
Citrinų sultys
1
šaukštelis
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Olgai.
Gaminimo eiga
Sutarkuotą sūrį padalinkite į keturias dalis. Vieną dalį sudėkite į keptuvę ir ištirpinti iki vientisos masės.
Atsargiai išimkite kiek paskrudusią sūrio masę iš keptuvės ir uždėkite ant apvestos stiklinės ar puodelio. Krašteliai turėtų nusvirti tarsi stiklinės sijonėlis. Palikite kol pilnai atvės.
Taip po vieną suformuokite keturis sūrio krepšelių.
Į sustingusį sūrio krepšelį įklokite salotos lapo dalį ir dėkite susmulkintos sūdytos lašišos, pjaustytų pomidorų, avokadų, pabarstykite kepintomis sezamo sėklomis.
Pabarstykite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis. Skanaus!
Atsiliepimai