Ingredientai
Spagečiai
100
g
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Malta mėsa
300
g
Pomidorų padažas
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Raudonėliai
pagal skonį
Kiaušiniai
6
vnt.
Grietinėlė
250
ml
Parmezano sūris
50
g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite ir įdėkite atgal į puodą.
Kitame puode įkaitinkite aliejų, suberkite smulkintą svogūną ir česnaką. Kelias minutes pakepinkite, pridėkite maltos mėsos.
Pakaitinkite 5 minutes, supilkite pomidorų padažą ir susmulkintą papriką. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir raudonėliais.
Suplakite kiaušinius, grietinėlę ir tarkuotą parmezano sūrį, įberkite druskos ir pipirų.
Spagečius sumaišykite su maltos mėsos mase ir kiaušinių plakiniu, supilkite į sviestu išteptas keksiukų formeles.
Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje 20 minučių.
Patiekite su šviežiomis salotomis.
Atsiliepimai