Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Aliejus 2 šaukštai
Rozmarinai 1 žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Česnakai 1 skiltelė
Cukrus 1 žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
"Virtuvės mitų griovėjų" receptas.

Gaminimo eiga

Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės.

Padažui keptuvėje aliejuje apskrudinkite kubeliais pjaustytą svogūną, česnaką ir smulkintą salierą. Įdėkite lauro lapus, suberkite cukrų, druską, paskaninkite pipirais. Supilkite pomidorus savo sultyse, išmaišykite ir minutę patroškinkite.

Frikadelėms aliejuje apkepkite smulkintą svogūną. Į faršą sudėkite smulkintą česnaką, petražoles, rozmarinus, keptą svogūną. Paskaninkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir suformuokite mažus kukuliukus. Juos iškepkite keptuvėje arba orkaitėje. Tada trumpai patroškinkite pomidorų padaže.

Padažą su frikadelėmis pilkite ant virtų makaronų ir išmaišykite. Ant viršaus užberkite tarkuoto kietojo sūrio.

Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai