Ingredientai
Miltai
300
g
Sviestas
250
g
Juodasis šokoladas
200
g
Cukrus
150
g
Varškė
300
g
Kepimo milteliai
2
šaukšteliai
Džiovintos vyšnios
1
sauja
Brendis
100
ml
Vyšnių uogienė
2
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Džiovintas vyšnias užpilkite brendžiu ir palikite pastovėti.
Kambario temperatūros sviestą išsukite iki baltumo, po vieną įmuškite kiaušinius ir dalimis suberkite cukrų, nuolat maišydami, kad pasidarytų vienalytė masė.
Supilkite išlydytą šokoladą ir gerai išmaišykite.
Varškę ištrinkite pro sietelį ir sudėkite į sviestą kartu su miltais ir kepimo milteliais.
Vyšnias nusunkite ir sudėkite į tešlą.
Gerai išmaišykite ir sukrėskite į sviestu išteptą kepimo formą.
Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
Kai atvės, išimkite iš formos ir viršų aptepkite vyšnių uogiene.
Atsiliepimai